Köp Victoria Beckham Beauty - 21:50 Rêverie - Cow Parfymeri
exclusive

21:50 Rêverie

2640 - 3820 kr
Välj färg:
Storlek
100 ml 100 ml 50 ml 50 ml
Lägg till i önskelista

AMBER – WOODY


Vanilj- Ceder - Tonka

 

En sinnlig förförelse. En fjärran fantasi. Jordens förankrande essens.

21:50 Rêverie fångar stämningen från Javas nätter då tobaksbladens gräsiga doft sveps med av kvällsbrisen;

ett spår av plommon på läpparna hos en annan; den råa jordigheten av vaniljstänger och tonkabönor som smälter samman med cederträets robusta grundton.

 

21:50 Rêverie väcker till liv ett minne av förvandling, inspirerat av Javas drömlika dalar. År 2001, på randen till ett nytt kapitel i sitt liv, reser Victoria och David till Javas avlägsna hjärta. Omgiven av regnskogens djup upplever hon en katarsis, omfamnad och förtrollad av öns urgamla, aromatiska natur.

Vid en middag under bar himmel, omgiven av risfält och vaniljrankor som sträcker sig så långt ögat kan nå, tänds landskapet upp av tusentals ljus när klockan slår 21:50 och skymningen döljer bergssiluetten.

I Javas natt verkar landskapet som en dröm: en reverie, ett ögonblick av klarhet och återuppfinning, förankrat i landskapets organiska renhet och förändringens mjuka vindar.

 

21:50 Rêverie fångar i doft Victoria Beckhams minnen av en personlig renässans: ett drömskt sinnestillstånd laddat med ny energi, lyft av den frodiga djungelbrisen som dansar genom de fladdrande lågor som lyser upp risfälten; det dova mullret från regnskogen i fjärran; och den uppfriskande andhämtningen av naturens mystiska stillhet.

 

EDP (2024)

Parfymör: Jerome Èpinette

Läs mer
Läs mindre
Doftnoter

Topp: Tobaksblad

Hjärta:  Plommon

Bas: Vanilj ,Tonka, Ceder

 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Du kanske även gillar

Mer från Victoria Beckham Beauty

Betyg